Новини

Mtel с иновативна GPS-услуга Mtel auto control

22 '06 '10

Mtel разширява портфолиото си от високотехнологични услуги с най-новата си и иновативна GPS-услуга Mtel auto control. Услугата е достъпна през всеки един компютър или мобилен телефон посредством интернет, без инвестиции за допълнителни технологии и позволява лесно проследяване на движението на един автомобил или на цял автопарк.

Mtel auto control осигурява надежден контрол над средствата за транспорт навсякъде и по всяко време независимо от тяхното местоположение – в България или в чужбина. Иновативната услуга предлага и редица допълнителни предимства. С нея може да се проследява скоростта, с която автомобилът се движи, посоката на движение, както и изминатия маршрут и пробег за период от време върху карти на Google Maps.

GPS-услугата е изключително полезна за използване и от компании, които разполагат с големи автопаркове. Благодарение на Mtel auto control е възможно да се дефинират различни нива на достъп на отделни потребители до системата, както и да се добавят допълнителни обекти и зони върху картата с цел последващ контрол на посещенията в тях. Сред опциите е и задаването на задължителни маршрути на движение на автомобилите и проследяване на всяко отклонение. При нарушение на зададените настройки, системата автоматично изпраща алармени съобщения.

Системата дава възможност за подобряване на спазването на работния график и повишаване на дисциплината на шофьорите, ограничавайки престоите и излишните километри, както и предотвратяването на нерегламентирано използване на автомобилите. Услугата допринася и за повишаване сигурността на автомобила и шофьора.

Сред допълнителните опции, които всеки потребител може да добави към услугата са и контрол на горивото на автомобила, SOS бутон и възможност за монтаж на устройството на скрито място. Mtel auto control ще се предлага в магазините на Мтел от 23 юни. Цената на устройството е 180 лева, а месечната такса при сключване на едногодишен договор е 23.90 лева. При подписване на двугодишен договор месечната такса е 19.90 лева. Устройството за използване на GPS-услугата може да бъде купено и на лизинг срещу 43.80 лева за срок от една година или за 29.90 лева за две години.
www.digital.bg

Обратно
горе