News

Smart Car

26 '09 '12

Smart Car е технологично решение, разработвано от Mtel и GPS България. Благодарение на него, автомобилите съвсем скоро ще станат по-умни и ще улесняват ежедневието и работата както на самите водачи, така и на производители, застрахователи, сервизни центрове.

Посредством допълнително устройство в превозното средство ще се осъществява дистанционно наблюдение и диагностициране на автомобила седем дни в седмицата, 24 часа в денонощието, независимо от неговото местоположение. Със Smart Car могат да бъдат предотвратени сериозни технически проблеми по превозното средство чрез незабавно сигнализиране на сервизния център за възникнало събитие. Устройството предава в реално време данни за наличните проблеми в контролерите, отчетени от бардовия компютър, текущата скорост и пробега на конкретното превозно средство, следи за оборотите и температурата на двигателя и дори за количеството изгорели емисии.

Smart Car повишава ефективността на сервизите и позволява технически мониторинг на огромни групи автомобили. При възникване на проблем или пътнотранспортно произшествие клиентът има гарантирана асистенция.

Back
to top